DELAVNICA JOGE PLESA z Jasno - 9.10.2015Ples mojih čaker

Čakre so energetski centri ali vrtinci. V jogi govorimo o 7 čakrah, ki se nahajajo vzdolž hrbtenice in ustrezajo položaju endokrinega sistema žlez in živčnih pletežev. V kundalini jogi  omenjamo tudi 8. čakro, ki predstavlja elektromagnetno polje ali auro in izžareva sij vseh ostalih čaker. Čakre so izraznost našega   notranjega doživljana,  omogočajo komunikacijo in izmenjavo na fizičnem, energetskem, emocionalnem in nenazadnje na spiritualnem nivoju. Kako zaznavam čakre? S katero čakro najbolj »diham«? Skozi katero se lažje izražam? Ali se čutim povezan in v harmoniji ali se mi zdi, da ni vse ravno na mestu? 

Na delavnici se bomo v ritmih shakti dancea povezali z energijo in kvaliteto posamezne čakre, pogledali njihovo trenutno stanje in jim dovolili izraziti se in vse to z namenom pridobitve večje harmonizacije.


Za obisk delavnice ni potrebno predznanje ne joge, niti plesa.  S sabo imej blazino, povšterček za lažje sedenje, odejo in vodo. Obuti smo v nogavice ali pa bosi.Kdaj:  9.10.2015  ob 19.15 do 21:45

Kje: Telovadnica Vrtca morje Lucija (centralni del), Fazanska ulica 3, 6320 Portorož

Vodi:   Jasna Jerončič (učiteljica kundalini joge, shakti dance-a, bioenergetskih vaj, counselor)

Cena:  20 EUR

Prijave: info@rea-fizioterapija.si ali 041/450-745.